Gastverhaal: Onder Zeil

Een nieuw gastverhaal van Alexander. Enjoy! X

Het was ongewoon druk op de steiger, ongewoon druk voor een doordeweekse dag. Veel boten werden weer opgetuigd voor de zomer die eraan zat te komen. Samen met de mooie lentedag trok dat mensen naar de haven. Mijn boot was al bijna klaar voor het seizoen. De zeilen zaten erop en ook de andere spullen waren weer aan boord. Tussen de karretjes door liep ik over de steiger. Ik voelde me licht in mijn hoofd. Dat kwam door het mooie weer, maar ook door de afspraak die ik had. Een blind date eigenlijk. Een echte blind date. We hadden elkaar nooit gezien, nooit gesproken en kenden elkaar eigenlijk alleen via een broeierige chat.

In de chat geilden we elkaar op, maakten elkaar gek. Gek van verlangen, lust en zin in ongecompliceerde, vlammende seks. We hadden aan boord afgesproken, mijn geheime liefdesnestje. Van haar wist ik alleen dat ze blond was, een open relatie had en dol was op stevige seks.

Aan boord deed ik de luiken open en zette ik een krukje op de steiger. Zo was het makkelijker voor haar om aan boord te klimmen. Ze appte dat ze de parkeerplaats op reed en haar auto ging parkeren. Ik kleedde me uit en ging in het tweepersoonsbed in het vooronder liggen.

Ping, de app. “Ik word er geil van dat er zoveel mensen zijn”

Ping, “Ben je al naakt?”

“Come and get me”, appte ik terug met een foto van m’n blote benen.

Ping, een foto van een hand met daarin een stringetje. De spanning stijgt nu ze zo zonder slip door de haven loopt.

Het duurde niet lang of ik voelde de boot schommelen. Er was iemand aan dek en vlak daarna hoorde ik gerommel in de kajuit. De planken kraakten toen er iemand door de kajuit naar het vooronder liep. Een hoofd verscheen in de deuropening, een blond hoofd met een ondeugende glimlach. Ze was naakt, klein met een prachtig Rubens-figuur. Mooie borsten, volle billen en een mond om te zoenen.

“Zo boefje, spreek je hier wel vaker af met vreemde vrouwen?” zei ze, terwijl ze op het bed kroop. Voordat ik überhaupt antwoord kon geven, sloeg ze het dekbed open. Mijn naakte lichaam onthullend. Ik was inmiddels behoorlijk opgewonden, wat niet onopgemerkt bleef. “Hier is die stoute jongen waar ik zo naar verlang!” fluisterde ze hees, terwijl haar hand zich om mijn lid sloot. Zachtjes masserend bekeek ze m’n pik van dichtbij, terwijl ze zich tegen mijn benen aan vleide. Er hing een broeierige stilte in het vooronder, met op de achtergrond de geluiden uit de haven. Het klotsende water en het ritmisch tikken van lijnen tegen de aluminium masten.

Ik streelde haar hoofd en nog voor we gezoend hadden begon ze me te pijpen. Ik voelde haar borsten tegen mijn bovenbeen en haar rechterhand om mijn ballen. Mijn pik verdween diep in haar mond en ze keek me aan. “Jezus wat is dit geil!” zei ze. “Ik ken je niet en toch wil ik je neuken.” Met twee handen pakte ik nu haar hoofd, ze had haar blonde haar in een knot. Langzaam likte ze langs mijn glimmende pik, ik trok haar aan haar haar omhoog. Zoenen wilde ik, mijn eigen geil proven in haar mond. We zoenden, wild speelden onze tongen met elkaar.

“Kom op mijn gezicht zitten!”, fluisterde ik. “Ik wil je likken.” Gehoorzaam deed ze wat haar gevraagd werd. Het paste allemaal net in het lage vooronder, wat het allemaal nog geiler maakte. Ze was al behoorlijk nat en al snel zat mijn gezicht onder haar opwindende vocht. Ik likte haar beide gezwollen lippen, ze gromde bijna dierlijk. Met mijn handen op haar volle billen, reikte ze achter zich naar mijn stijve pik. Haar andere hand tegen het luik in het vooronder. Buiten nog steeds de geluiden van de haven en het geloop van mensen op de steiger. Ze bewoog haar heupen heen en weer, haar ogen gesloten.

Ik wilde niet dat ze al zou komen. Dat paste niet in het spel, wat we ook al speelden in de chat. Omhoog reikte ik, naar haar haar om haar op haar zij op het bed te leggen. Ik knielde bij haar gezicht en gaf haar een paar tikken met mijn stijve lid. Ik wist dat dat haar opwond, dat fysieke, dat slaan. Ze kreunde dieper en harder terwijl ze me aankeek. “Ik wil je!”, zei ze. “Ik wil je diep in me voelen!”.

Het vooronder werd te klein voor de twee hitsige en opgewonden lichamen. Te krap en te weinig bewegingsruimte. Ik nam haar mee naar de kajuit en duwde haar voorover op de tafel die daar staat. Met haar naakte, blote borsten en buik op het koude hout en haar knieën op de bank. Met mijn linkerhand pakte ik haar blonde haar en trok haar hoofd omhoog. Ze gilde opgewonden, vooral toen ik haar met mijn rechterhand een paar stevige tikken op haar kont gaf. Je kon de vingers van mijn hand op haar huid zien.

Mijn stijve pik gleed door haar natte bilnaad, mijn ballen tegen haar kont. Nog een tik, opgewonden gilde ze weer. Haar kont duwde ze omhoog, maar ik liet haar nog even lijden. Lijden tot ik het zelf ook niet meer hield. Ik duwde mijn glimmende eikel tegen haar gezwollen lippen aan en hield haar kont omlaag. Alleen ik bepaalde de volgorde en timing van de dingen. Langzaam gleed mijn pik bij haar naar binnen en weer kreunde ze dierlijk. “Neem me!”, gilde ze plotseling met een hoge stem. “Ik wil hard genomen worden!”. “Hou je mond!” riep ik terwijl ik haar hoofd stevig naar achteren trok en haar weer een tik op haar kont gaf. Haar borsten kwamen los van de tafel en ik begon haar te neuken. Op mijn ritme begon ze te gillen, eerst met een lage toon maar steeds hoger. De luiken stonden open en ik was benieuwd of iemand dit op de steiger kon horen. Het maakte me allemaal niet uit. Ik genoot van ieder moment en zij ook zo te horen.

Tussen haar benen voelde ik mijn ballen tegen haar kont aan ketsen, horen kon ik het niet want daarvoor maakte ze teveel geluid. Ik merkte dat ik het niet heel lang kon volhouden, de plek en het voorspel hadden me behoorlijk opgewonden gemaakt. Toen ik voelde dat ik bijna kwam trok ik mijn pik eruit en spoot vlak daarna mijn warme sperma over haar billen en onderrug. “Mijn God wat is dit geil!” hijgde ze. Ik trok haar hoofd naar me toe en kuste haar in haar nek. Ik voelde mijn plakkerige zaad tegen mijn onderbuik.

“En ik weet niet eens hoe je echt heet.” fluisterde ik in haar oor. “Dat kom je voorlopig ook niet te weten.” fluisterde ze terug terwijl ze zich van de tafel afdraaide en naar haar kleren liep die op een hoopje naast de kajuittrap lagen. “Volgende week dinsdag in Gouda, Hotel Best Western kamer 220 om 11 uur. De deur staat op een kier.” sprak ze terwijl ze zich aankleedde. Toen ze zonder slipje de kajuit uitklom zag ik dat haar blauwe jurk aan haar onderrug zat vastgeplakt. Wat zou een dinsdag in Gouda brengen…….

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s