Erotica Estafette 11 – de aanwijzing

Krakend gaat de deur open, Mireille richt, maar het is niet Julien die binnenkomt. ‘Mon Dieu!’ klinkt het uit de mond van een prachtig meisje. Donkere krullen, vuurrode lippen en een huid als gesmolten karamel. Behalve haar gezicht dan, dat Mireille nu lijkwit aanstaart. ‘Mon Dieu!’ klinkt het nog eens. ‘Ik wist niet dat hij een vrouw had, ik wist het niet! Niet schieten alsjeblieft oh secour! Hoe kom ik hier nu weer terecht?!’ Mireille laat haar wapen zakken. Zichtbaar opgelucht kijken grote donkere ogen haar aan. Het meisje draagt het uniform van een kamermeisje. ‘Wie ben je?’ vraagt ze en ze wenkt haar dichterbij.

Trillend van opluchting laat het meisje zich naast haar op een barkruk zakken. ‘Geef me eerst maar een borrel’ klinkt het al een stuk zelfverzekerder. ‘Mireille schenkt haar in en hoort van Mara, zoals ze blijkt te heten, dat ze op zoek is naar Julien, die overhaast bij haar is vertrokken. ‘Ik had moeten weten dat hij een ander had, hij is ook gewoon te mooi. Dat lichaam, die ogen en dan die pik van hem…’ Ze likt langs haar lippen en slaakt een zucht. ‘We neuken soms, op mijn werk, ik kan hem gewoon niet weerstaan, hij heeft een bepaalde aantrekkingskracht weet je?’ Mireille knikt en bekijkt haar eens goed. Haar blouseje kan haar ronde vormen amper in bedwang houden. Haar tepels dwingend tegen de stof. Ze haalt haar hand door haar haren en dan ziet ze het. Een schittering in de nonchalante beweging trekt haar aandacht. Die ring. ‘Waar heb je die ring vandaan? vraagt Mireille zacht. ‘Van een vriend gekregen, lang geleden’ is het antwoord.

Mireille is met stomheid geslagen, zij had precies zo’n ring. Het was een van de duurdere cadeautjes die ze van Jean Claude had gekregen. Een zeldzame vondst noemde hij het. Er was er maar 1 van op de wereld. En hij verdween op dezelfde avond als Jean Claude. Haar oren suizen en haar mond wordt droog. De kamer draait om haar heen en even denkt ze dat ze flauw gaat vallen, tot ze een geluid hoort van beneden…
In een klap is ze weer alert, ze grijpt het wapen. ‘Ben je hem gevolgd Ben je Julien gevolgd? Waar is hij nu?
‘Hij reed een garage in hieronder en… ‘
Een kreun uit de kelder doet hen allebei opschrikken. ‘Wat is dit voor plek?’ vraagt Mara.

Mireille staat op en trekt haar mee. Haar wapen tegen haar rug. ‘Dat leg ik je nog een keer uit, nu kom je eerst met mij mee, we gaan Julien de verrassing van zijn leven geven…’

Dit was mijn bijdrage aan de Erotica Estafette. Ik geef het stokje door aan Sanna. Lees hier hoe het verhaal verder gaat!

De voorgaande delen lees je hier

EE-button

Advertenties

3 gedachten over “Erotica Estafette 11 – de aanwijzing

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s