The word is out

De aap is uit de mouw, the cat is out of the bag. Hoe je het ook wilt noemen… door een onsportief iemand die blijkbaar zelf geen leven heeft ben ik min of meer gedwongen geweest om mijn pseudoniem kenbaar te maken. En so be it. Niks mis met erotiek, niks mis met seks. En ik schrijf er dan toevallig over. Ik denk ook dat ik het wel een beetje kan.

Voor degenen die hier nu terecht zijn gekomen via mijn eigen twitteraccount: Hoi! Dit had je niet van me gedacht he? Of misschien ook wel… Anyway, hier vind je dus mijn verhalen en ook verhalen van anderen (gastverhalen) en meer info over mijn verhalenbundel.

De verhalen die ik voor Stout schreef zijn vrij expliciet. Dat was de opdracht van de klant voor wie ik ze schreef. Mijn eigen stijl is wat subtieler, zoals de korte verhalen hier en zoals het verhaal de Strandwachtpost. Met dat verhaal won ik overigens een schrijfwedstrijd.

Of ik deze website ga houden weet ik nog niet. Het kost me veel tijd en tijd is geld. Ik schrijf ondertussen wel aan deel 2 van Stout. Dat deze keer volledig in mijn eigen stijl zal zijn.

Kijk eens rond zou ik zeggen, als je de verbazing te boven bent en hopelijk blijf je me volgen.

Liefs

M.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s