Gastverhaal: een nazomer met oesters

Deze keer een gastverhaal van Alexander. Een verhaal wat mij op deze herfstige dag doet terug verlangen naar de lome lange zomerdagen… Bedankt dat je je verhaal met me wilde delen!

Enjoy!

Langzaam dreven de schepen voorbij op het IJ. Net als de laatste dagen van deze zomer, een zomer waar maar geen eind aan wilde komen. Leek wel.

Het was hun eerste lunchdate na de vakantie en ze hadden elkaar al in geen 2 maanden gezien of gesproken. Tussen de dates door was er eigenlijk weinig tot geen contact. Alsof het afgesproken was. Het paste wel bij de relatie die ze nu al weer ruim 2 jaar hadden. Ontstaan op een met wijn overgoten avond op een Amsterdams dakterras. Zij met een vriendin en hij met vrienden. Via Facebook was het volgende contact gelegd, wat nu resulteerde in alweer de zoveelste oester-lunch. Want daar ging het eigenlijk om; oesters en witte wijn. In het begin was de lunchdate platonisch, maar er was inmiddels wel eens gezoend. En ook de handen dwaalden wel eens van hun plek, maar verder dan dat was het niet gekomen. Bang om de magie te verbreken die als een warme deken over de dates hing. Want ze wisten alles van elkaar. Zakelijke perikelen, puber-uitdagingen en ook haar Tinder avonturen. Want hij is getrouwd en zij niet meer.

Het was weer een verrassend warme dag in september en hij had haar meegenomen naar een tent waar zij nog nooit was geweest. Het was inmiddels wel een uitdaging geworden nieuwe tentjes te ontdekken met lekkere wijn EN oesters. Maar vandaag was het gelukt. Buiten op het terras aan het water waren nog veel tafels vrij. Van die hippe kampeertafels zoals je ze op festivals ziet.

Het terras was leeg, alsof heel Amsterdam inmiddels genoeg had van het warme weer en zich binnen bij de airco had verscholen. Natuurlijk namen ze wijn en vanzelfsprekend werden de oesters besteld. Nog voor de oesters kwamen was de wijn al weer voor de helft op, een tweede fles werd besteld. En voor de vorm ook een karaf water. Het voelde vertrouwd, alles passeerde de revue. De vakantie, het werk, kinderen en de mislukte dates van de afgelopen maanden. Hij was casual gekleed in een overhemd en donkerblauwe jeans. Zij had een zomers jurkje aan, kort maar niet te kort. Haar borsten kwamen er prachtig in uit en langzamerhand veranderde de sfeer aan tafel. Het werd broeieriger, seksueler. Onder tafel vonden de benen en voeten elkaar en boven tafel de handen. De oesters en de wijn deden hun werk.

In haar jurkje werden haar tepels zichtbaar en zijn broek begon te knellen. Hij stond op voor een gang naar de WC en bij het passeren kuste hij haar in haar nek, zijn handen op haar borsten. Gulzig opende zij haar mond en een intense zoen volgde. Op de WC kon hij maar aan weinig anders denken dan haar borsten in zijn handen te willen nemen. Terug aan tafel ging hij op de bank naast haar zitten en zij leunde met haar rug tegen hem aan. Weer vonden zijn handen haar borsten en begonnen ze die te masseren. Ze draaide haar hoofd en weer een lange zoen volgde. Het terras was inmiddels leeg. De lunch afgelopen en de obers hingen een beetje rond wachtend op wat de avond zou brengen. Haar hand had inmiddels zijn kruis bereikt, waar zijn pik nu behoorlijk in de knel zat. Zij begon hem langzaam te strelen. “Zullen we de obers maar niet opzadelen met een orgasme” fluisterde ze hees. “Ze moeten nog een hele avond, het wordt tijd me naar huis te brengen.”

Bij de cabrio aangekomen, ging het dak omlaag en zij nestelde zich comfortabel in de stoel. De wind door haar haren en genietend van de zon op haar gezicht. Op de snelweg vond zijn hand haar knie. En langzaam kroop zijn hand omhoog. Ze zuchtte diep. “Niet hier, straks ziet zo’n vrachtwagenchauffeur ons.” Hij luisterde niet en vond met zijn wijsvinger haar slipje. Door de stof heen masseerde hij haar clit. Ze beet op haar lip en kreunde. Net hard genoeg om boven de rond suizende wind hoorbaar te zijn. Haar bedenkingen waren weg en ze spreidde haar benen verder. Met zijn middelvinger schoof hij onder de rand van haar slipje, ze duwde haar heupen omhoog in de stoel. Hij voelde haar vochtigheid en haar gezwollen lippen. Langzaam gleed zijn vinger haar vochtige poes in. Het voelde warm en opwindend terwijl hij nog steeds op de weg moest letten. Hij haalde zijn vinger uit haar poes en likte hem af. Zout en zoet tegelijkertijd. Ze keek hem verleidelijk aan, bijtend op haar onderlip. Ze reden nu van de snelweg af het dorp in. “Kom je nog binnen voor een wijntje? Mijn jongens zijn naar hun vader.”

In haar beschutte achtertuin ging hij op de loungebank zitten terwijl zij de wijn open maakte. Verleidelijk liep ze op hem af met de fles in de ene hand en twee wijnglazen in de andere. Toen ze naast hem op de bank kwam zitten pakte hij haar haar en een lange intense zoen volgde. Hij trok haar op zijn schoot en legde zijn handen op haar billen. Zijn hoofd tussen haar borsten. Langzaam stroopte hij de jurk op, waarbij zij haar armen omhoog deed. Verlost van de jurk zat ze in haar slip en BH. Zoenend. Hij maakte de BH los en haar prachtige, volle borsten werden bevrijd. Hij pakte ze met beide handen en likte de harde, diep bruine tepels. Zelden had hij zulke prachtige borsten in zijn handen gehad. Beide genoten volop van het spel wat er werd gespeeld, totdat ze doorhad dat ze vanaf de straat zichtbaar waren. Met een rood hoofd snelde ze naar binnen om de gordijnen in de voorkamer te sluiten. In de tuin ging ze tussen zijn benen staan waarbij hij zijn handen weer op haar billen legde. Voorzichtig stroopte hij haar slipje naar beneden. Ze stapte eruit, nu had ze alleen nog haar Ibiza wedges aan.

“Het is oneerlijk.” Fluisterde ze in zijn oor. “Jij ziet al mijn lekkers, maar van jou zie ik niets!” Tergend langzaam begon ze met het losknopen van zijn overhemd, gevolgd door zijn riem en de knopen van zijn jeans. Luttele seconden later zat hij naakt op de loungebank. Op haar knieën kroop ze naast hem met haar hoofd boven zijn kruis. “Mijn hemel wat een heerlijk apparaat!” zei ze. “Groot en stevig. Daar kan ik wel wat mee.” Ze begon zijn ballen te likken, terwijl ze met haar hand zijn pik masseerde. Kreunend legde hij zijn hoofd achterover tegen de muur aan. Zijn rechterhand zocht haar billen die hij stevig begon te kneden. Het duurde niet lang of zijn lul schoof in haar mond. Ze begon hem heerlijk te pijpen. Spelend met zijn ballen schoof zijn pik diep in haar keel. Nadat ze zijn pik een paar keer in en uit haar mond had laten glijden zei ze “Ik kan niet langer wachten. Ik wil je nu in me voelen!” Ze stapte over hem heen en liet haar natte poes over zijn eikel glijden. Op haar hurken op de bank begon ze hem te neuken met haar handen op zijn schouders. Sneller en sneller, steeds dieper in haar warme kutje. Hij speelde met haar tieten en beet op haar tepels. “Harder!” riep ze. “Knijp in ze!”. Sneller neukend merkte hij dat ze klaar kwam en niet veel later spoot hij ook zijn zaad in haar. Diep in haar kutje waarbij hij haar spieren voelde aanspannen. Bezweet zaten ze tegen elkaar aan op die loungebank in de tuin. Nog een intense zoen volgde. “Waar heb je die wijn nu gelaten?” vroeg hij. Onaangeroerd stond die nog op de grond naast de bank.

Beiden schoten in de lach. “Daar zitten we nu met onze platonische relatie.” zei ze. “Het moest er eens van komen!”. Dat gezegd hebbend, nestelde ze zich in zijn armen. De wijn was nog heerlijk fris voor hun hete, warme lichamen. Na verloop van tijd begon ze zijn pik weer te strelen. Al snel had ze zijn lul weer in haar mond genomen, net zo lang tot hij weer net zo hard en stijf was als eerder. Nu kwam ze achterstevoren voor hem staan, met haar beide voeten op de grond. Met haar rechterhand geleidde ze zijn lul weer in haar kut. Zo had hij prachtig uitzicht op haar welgevormde achterwerk. En met een paar stevige tikken spoorde hij haar aan sneller te gaan neuken. Ze kreunde diep en begon de snelheid op te voeren. Hij voelde dat ze weer kwam toen er een grote golf vocht uit haar poes over zijn benen liep. “My god wat een lekker lul heb je!” zei ze toen ze van hem af kroop. “De volgende keer mag jij al het werk doen, want ik weet nu zeker dat ik morgen spierpijn in mijn bovenbenen heb.” verzuchte ze. Zijn lul stond nog fier overeind. “En wat gaan we hier nu mee doen?” vroeg ze plagend. “Verzin maar wat.” zei hij. Op haar knieën voor hem begon ze hem weer te pijpen terwijl ze hem geil aankeek. Hij had weinig aanmoediging nodig en schokkend kwam hij in haar mond klaar. Plagend liet ze wat sperma uit haar mondhoek druipen wat ze met een vinger opveegde om alles vervolgens door te slikken.

Verzadigd zaten ze op de bank tegen elkaar aan. “Als je maar niet denkt dat al onze oesterdates nu zo gaan eindigen!” zei ze. “Misschien gaat t nog een keer gebeuren, wie weet………”

Advertenties

2 gedachten over “Gastverhaal: een nazomer met oesters

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s