De Taxirit

*Uw taxi arriveert over 15 minuten*

‘Shit!’ roep ik uit terwijl ik nog wat zomerjurkjes in mijn koffer gooi. Het kan er nog net bij. Ik buig me voorover, ga op de koffer liggen en met moeite rits ik ‘m dicht. Hijgend sta ik op en terwijl ik mijn haar uit mijn gezicht strijk kijk ik in de spiegel. Ik duw m’n borsten wat omhoog in mijn jurkje en wriemel me in mijn knalroze hakken. Zo moet het er maar mee door kunnen.

Een reisje naar een zonnig oord heb ik geboekt. Had ik wel verdiend vond ik. Een weekje alleen maar genieten van decadente etentjes, shoppen, zon en cocktails. De gedachte daaraan doet me mijn kofferworsteling vergeten en met hernieuwde energie til ik de koffer de trap af. Als ik beneden kom zie ik door het raam in onze voordeur een donkere auto stoppen. Een lange man stapt uit. Hij draagt het uniform van de taxiservice die ik altijd gebruik. Mooi. Ik adem in en trek de deur open.

‘Goedemiddag, mevrouw… ‘ aarzelend kijkt hij op zijn papieren.
‘Mevrouw deLeo, maar zeg maar Emily, hoor,’ antwoord ik terwijl ik zijn hand schud en mijn koffer aan hem overhandig. IJsblauwe ogen kijken me aan. ‘Ik mag u vandaag naar Schiphol brengen, gaat u mee?’
Voor me uit loopt hij het tuinpad af. Wat een lekker ding. En dat kontje…
Snel roep ik mezelf tot de orde, die man is aan het werk en ik loop hier over zijn kontje te…
‘Komt u nog, mevrouw deLeo? Haastig loop ik de stoep op naar de auto. Glanzend zwarte lak, strak design… Ik laat mijn hand er overheen glijden en zie de weerspiegeling van mijn benen in de deur. De chauffeur, die bijna een kop groter is dan ik, legt de koffer in de kofferbak en houdt dan de deur voor me open. Soepel laat ik me op de achterbank glijden. De deur slaat achter me dicht, ik streel de zachte stof van de donkergrijze bekleding en voel mezelf ontspannen.

De eerste kilometers kletsen we nog wat over koetjes en kalfjes, maar eenmaal op de snelweg kijk ik door de geblindeerde ramen naar buiten en houd ik mijn mond. De weilanden en hier en daar een verdwaald huisje zoeven aan me voorbij. Zo af en toe dwalen mijn ogen naar de bestuurder. Strak zwart pak, pet op, helemaal keurig. En toch. Al een paar keer keek ik recht in zijn ogen als ik in de achteruitkijkspiegel keek. Slaapkamerogen. En dan die handen. Sterk, gespierd, zijn hele lijf lijkt goed in vorm als ik afga op wat zijn pak verraad.
Jammer dat hij op de weg moet letten, denk ik bij mezelf. En ik kijk weer naar buiten.
Even later staan we stil.
‘Een flinke file mevrouw,’ zegt de chauffeur. ‘Maar gelukkig hebben we nog ruim de tijd’.
Terwijl hij omdraait om dit te zeggen zie ik zijn ogen over mijn lichaam gaan. Ik zie dat mijn jurkje vrij hoog opgeschoven is. Eronder draag ik alleen een slipje. Het idee dat we hier met zijn tweetjes in de besloten ruimte van de taxi zitten windt me op. Onrustig schuif ik op en neer. ‘Gaat het wel?’ komt de vraag van de voorstoel en ik knik. ‘Staat de airco niet te hoog?’ zijn ogen blijven hangen bij mijn borsten en ik word me ineens heel erg bewust van mijn tepels die proberen door mijn jurkje te prikken. Verdorie, gevoelige krengen ook.

De chauffeur zet zijn pet af en strijkt door zijn donkere haren. ‘Zelf heb ik het eigenlijk best warm,’ zegt hij en hij doet zijn stropdas wat losser. Mijn mond wordt droog, een verzengende hitte verspreidt zich tussen mijn dijen. Voelt hij de spanning dan ook?
Onwillekeurig doe ik mijn benen iets verder uit elkaar en mijn hand glijdt over mijn been. mijn gedachten dwalen af. Wat als het zijn handen waren die me streelden. Steeds hoger, net zo lang tot ze aan de rand van mijn…
Een kuch laat me opschrikken uit mijn gedachten. Ik kijk recht in de ogen van de chauffeur. Hij kijkt omlaag naar mijn benen en ik zie dat mijn hand ongemerkt mijn jurkje nog verder heeft opgeschoven. ‘Sorry,’ mompel ik met een rood hoofd.
‘Sorry niet nodig hoor en de ramen zijn geblindeerd dus niemand die je ziet. Niemand behalve ik dan,’ knipoogt hij. ‘En ik vind het niet erg, integendeel, ‘
Door die woorden schiet er een nieuwe golf van opwinding door me heen. Ik voel me roekeloos worden en spreid mijn benen wat verder. Hij slikt.
‘Misschien zie je het zo dan nog ietsje beter’, zeg ik.
‘Nee’, zegt hij schor, daarvoor zit er nog een stofje te veel.

Zonder nadenken stroop ik mijn slipje langs mijn benen omlaag. Ik leg het naast me op de bank.
‘Geef eens’ zegt hij en ik gehoorzaam.
Hij pakt het aan en ruikt er even aan. ‘Damn, wat geil.’
Dan moet hij weer voor zich kijken, want we rijden weer een stukje.
Met mijn blote billen zit ik op de achterbank. Wat nu? Ik ben zo geil dat ik amper van mezelf af kan blijven. Alsof hij mijn gedachten heeft geraden zegt hij: ‘Je mag wel doorgaan hoor, met de show… zo te zien stoppen we zo weer.’

Daarop besluit ik te doen waar ik zo naar verlang. Met beide handen streel ik mijn benen. Steeds een stukje hoger, tot mijn liezen. Ik raak mezelf net niet aan, maar voel hoe mijn kutje steeds meer gezwollen en natter wordt. Hij verzet de achteruitkijkspiegel zo dat hij precies ziet wat ik doe en zicht heeft tussen mijn benen. Onrustig zit hij op zijn stoel. Zijn hand maakt af en toe een knedende beweging in zijn schoot en dat maakt me nog geiler. Ik leg mijn hoofd achterover tegen de leuning en sluit mijn ogen. In de volle wetenschap dat hij precies ziet wat ik doe stroop ik de bandjes van mijn jurkje omlaag. Ik strijk vederlicht langs mijn tepels, die inmiddels niet harder kunnen en er gaat een schok door mijn lichaam heen. Mijn handen glijden tussen mijn benen. Met de vingers van 1 hand spreid ik mijn lipjes en met de andere ga ik op zoek naar mijn clitje. Ik kreun het uit en laat twee vingers in me glijden. Soppende geluiden vullen de auto. Gezucht vanaf de bestuurdersstoel.
‘Het is goed dat we stilstaan’ hoor ik hem zeggen en wetende dat hij even niet op hoeft te letten draait hij zich naar me om.
‘Vinger je klaar voor me’ zegt hij hees ‘Laat het me zien’
en ik doe precies dat. Mijn vingers gaan razendsnel over mijn clitje en de vingers van mijn andere hand gaan diep in me. Ik krom ze. Harder. Sneller. Tot ik mijn spieren voel spannen en ik hard – squirtend – klaarkom en zijn hele bekleding daarmee om zeep help.

Hijgend hang ik op de achterbank en net op dat moment besluiten alle 500+ auto’s voor ons ineens dat ze in plaats van met zijn allen stil te staan ook gewoon met zijn allen kunnen gaan rijden, dus lang stilstaan bij het gebeuren kunnen we niet. Behalve een handdoekje dat snel naar me toe wordt geworpen en een ‘Fuck!’ zegt hij niets. Ik weet niet of hij doelt op het feit dat we weer rijden, dat het geil was, of dat ik zijn bekleding geruïneerd heb.
Een beetje beschaamd over mijn roekeloze actie kijk ik naar buiten. In de verte zie ik een vliegtuig overvliegen. Schiphol nadert. We nemen de afslag, maar aan het einde van de afrit gaan we de andere kant op. ‘Wat doe je?’ stamel ik ‘Schiphol is die kant op.’
‘Dat is het zeker’, zegt hij, ‘maar ik heb eerst nog een ander klusje te klaren’.

Hij rijdt een zijweg in en parkeert aan de achterkant van een kantoorgebouw. Hij maakt zijn gordel los en zijn broek open. ‘Eindelijk ruimte’, zucht hij en hij pakt zijn pik in zijn hand. ‘Ik moet echt even wat kwijt’ en hij begint zich af te trekken.
Het is enorm geil om te zien, maar ik heb een ander plan. Ik schuif achter zijn stoel en reik met beide handen naar voren, zodat ik hem met stoel en al omhels.
‘Laat mij maar even’, zeg ik en ik neem hem in mijn handen. Zo groot. Zo hard.
Kreunend legt hij zijn hoofd achterover. Eerst plaag ik hem, maar dan merk ik dat hij nu maar 1 ding wil: klaarkomen. Ik trek stevig door en het duurt niet lang of een flinke lading sperma belandt op zijn uniform. Zijn jasje, zijn overhemd, zijn stropdas. Alles zit onder.

Als hij is bijgekomen springt hij uit de auto en trekt hij zijn kleding uit. ‘Zó die doe ik maar even naar de stomerij voordat ik ze terugbreng’ zegt hij lachend. ‘Anders mag ik nooit meer wat van ze lenen.’ Hij opent de kofferbak en uit mijn koffer pakt hij een fris shirt, een korte broek en zijn sneakers. ‘En de auto moeten we als we terug zijn wel even laten schoonmaken’, zeg ik lachend.
‘Geeft niks, alles voor mijn meisje’, zegt hij en lachend trekt hij me tegen zich aan.
‘Genoten?’
Ik knik
‘Mooi, dan is alvast 1 van je fantasieën deze vakantie uitgekomen. En nu snel naar Schiphol’.
Ik spring op de stoel naast hem, geef hem een kus en off we go!

Dit verhaal schreef ik voor NBRPlaza’s Erotica Fest met thema ‘Uniform’.

 

Advertenties

7 gedachten over “De Taxirit

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s